onsdag 5 maj 2010

Late night visit

Gårdagens BM-besök visade på ett ytterligare förhöjt blodtryck, och äggvita. Fick åka in till sjukhuset på extrakoll. Väl där var det ca 5 timmars väntetid i en kall och ovälkomnande väntsal. Fy för sjukhus och väntsalar. Doktorn konstaterade lätt havandeskapsförgiftning. Behöver inte vara så farligt så länge det håller sig på en rimlig nivå och man inte får andra symptom. Jag ska även in på en extrakoll imorgon då näringen i navelsträngen var lätt påverkad. Bara lätt, så det fanns ingen stor anledning till oro. Man kollas upp extremt väl och de släpper inte iväg någon vind för våg. Jonas hämtade upp mig från sjukhuset vid 21-tiden med Loa sovandes i baksätet. Vi köpte smaskiga burgare på Max med allt smaskigt på samt milkshakes. Kvällen avslutades alltså helt ok.

2 kommentarer:

  1. Oj vilken kväll! Håller tummarna för att extrakollen idag gick bra. Jag hade också känslan av att de hade extremt bra koll på allt när det krånglade lite med Vanna innan hon kom, de skulle bara våga annat! :-)Snart har Loa sin lillsyrrabrorsa här. Då kan ni fira på Max igen, det finns alltid en anledning att åka dit. KRAM A

    SvaraRadera
  2. Hmm insåg just att du kanske känner många "A". Lägger härmed till ändelsen "-nnica, Falun, Sverige, Jorden, Universum)". Fast Vanna kanske avslöjade att det var jag. Jaja, åter till jobbet. A(nnica)

    SvaraRadera