måndag 24 maj 2010

Grattis Claes!!

Idag fyller Loa och lillans snälle och omtänksamme farbror Claes år! Vi vill honom hylla och gratta på sin speciella dag. Vi hade tänkt lägga upp ett vackert kort men just idag på Claes födelsedag, har ägaren nr 1 till bloggen fått mjölkstockning och ligger i sängen med feber och ägare nr 2 har fullt upp med två små blöjbarn. Claes, du klarar dig utan kort denna gång men vi lär återkomma. Stor stor kram och puss på dig!

5 kommentarer:

  1. Åh nej, mjölkstockning! Fram med vetevärmare och varmaste duschen.... hoppas att det snart lättar så att ni kan dela på skötsel av blöjbarnen :-) Kram Annica

    SvaraRadera
  2. OMG OMG OMG Nu är det min tur att spännas fast vid skämsstocken! Förlåååt Loa! Vi åkte hem från Skåne i måndags och allt jag hade i huvudet var huset. Vi ska fira dig snart Loa!!! Kram!

    SvaraRadera
  3. och stackars Eva såklart. Hoppas eländet går över fort. Vet precis hur hemskt det är. Usch och fy. Mycket kärlek skickas från Guldheden. Hoppas den kör iväg allt det onda :-) Kram!

    SvaraRadera
  4. ok, vad hände med min hjärna? Radera och börja om. Jag läste bara första orden och tänkte neeej, vi har glömt. Men det har vi så klart inte! Herreguud. Skyller på att det är mycket med flytten :-/ Kram!

    SvaraRadera
  5. Susanna-hihihi nä det var för roligt skrivet för att tas bort, klart vi skyller på flytten, Tack för trevlig fika idag. Annica-idag känns stockningen bättre men fy bubblan vad jobbigt att ha det...nu är det färdigammat för en tid framöver, lilla Ida (nästan spikat) blir ett litet flaskbarn. stor kram på er!

    SvaraRadera