fredag 4 juni 2010

Puh..

Nu snart kommer Jonas hem, skönt. Det har varit ett par långa dagar och ensam natt. Hoppas kommande natt bjuder på lite mer sömn. Imorgon smäller det, då får jag min morsdagtvågraviditeterpåtvåårochförlossningssmärtaspresent av Jonas i form av konsert med Chris Isaak. Oj oj oj som jag ser fram emot detta. Han fick fem (!) getingar för konserten i Stockholm i måndags. Upprepning tack:) Först lite shopping med den bästa av vän, lite vin och sen nice music.

4 kommentarer:

  1. Härligt med sommarkonsert och hemvändande äkta hälft! Hoppas du shoppade nåt kul också. Fina bilder på tjejerna, Birgit och Algot - hälsa dem så gott! Kram A

    SvaraRadera
  2. Varje gång päronen är på besök kollar vi på pulvers planet. Mamma säger samma sak varje gång, "den tösa är Anniiica upp i dan" blir det dalslandsbesök i sommar? kram

    SvaraRadera
  3. Hihi, kul med så fina besökare på PP. Blir nog en tur för Vanna och mig till Dalsland typ första veckan i augusti när Mattias drar till nordnorge för lite välförtjänst fiskafänge. Vore kul att ses om ni har vägarna förbi då, dvs umgås under överinsyn av mamma och Sigge... Hörs!

    SvaraRadera
  4. hihihi, jonas börjar jobba (tror jag) första veckan i aug så då kan jag dra till dalsland i ett par dagar och möta upp. Vi kan även ta en tur till Biggan och Algot, mamma skulle nog gärna vilja klämma lite på Vanna:)

    SvaraRadera